Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 29-03-2019 , έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών , κύριο Γεώργιο Πατούλη, για κοινή δράση των δύο Συλλόγων σε ένα μείζον κοινωνικό θέμα που αφορά το Γηροκομείο Αθηνών.

Ο κύριος Πατούλης , ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου , ζήτησε τη συνδρομή του Συλλόγου μας , στην από κοινού προσπάθεια εξυγίανσης και βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας των ηλικιωμένων ενοίκων του  Γηροκομείου Αθηνών. Ο Ιατρικός Σύλλογος αναλαμβάνει την υγειονομική εξέταση των ενοίκων  υπερηλίκων και από τον Σύλλογό μας ζήτησε πλήρη υγειονομικό έλεγχο και εξυγίανση των εγκαταστάσεων του Γηροκομείου ( υγειονομικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις κουζινών , αποθηκών τροφίμων , πλήρη μελέτη haccp ως απαιτείται από την Υγειονομική Διάταξη, εξυγίανση χώρων) . Επίσης πρότεινε με προσωπικά του έξοδα να προβούμε σε εντομοκτονία , μυοκτονία και απολύμανση, όπου απαιτείται.

Ο κύριος Πατούλης τυγχάνει να είναι και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής. Εάν άλλοι υποψήφιοι ανά την Ελλάδα, επιθυμούν να συμβάλλουν σε τέτοιου είδους κοινωνικές δράσεις , σε όποιο ίδρυμα χρειάζεται παρόμοια βοήθεια , ο Σύλλογος μας θα τους συνδράμει.

Θα γίνει συνάντηση και ενημέρωση στους συναδέλφους μας του Κεντρικού Τομέα, που το Γηροκομείο Αθηνών είναι χώρος ευθύνης τους, και σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του Γηροκομείου , θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω δράση.

Ο Πρόεδρος Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Ο Γενικός  Γραμματέας Η Ταμίας
Ουρειλϊδης Ηλίας Τσακνάκης Αθανάσιος Φουστέρης Ιωακείμ Τόγκα Αικατερίνη