Αγαπητοί συνάδελφοι, Επόπτες Δημόσιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα,

Το νέο Δ.Σ σύσσωμο κάνει όλη την προεργασία με γοργούς ρυθμούς, με ζητούμενο να παράσχει ουσιαστικό έργο, προκειμένου να ευοδωθούν οι σκοποί του Συλλόγου.

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι έχουν εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς και στον τομέα πρότασης και εφαρμογής συστημάτων αυτοελέγχου επιχειρήσεων (HACCP, ISO 22000) ή άλλα παρεμφερή συστήματα ποιότητας, καθώς και στις εκδόσεις εκτυπώσεις, ηλεκτρονικές εφαρμογές ή έστω και απλά αν επιθυμούν χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία να παράσχουν τις υπηρεσίες τους μέσω του Συλλόγου, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Διοίκηση του Συλλόγου, αφού πρώτα αποστείλουν ηλεκτρονικά το Βιογραφικό τους στο νέο mail του Συλλόγου episylledy1@gmail.com

Υπενθυμίζουμε τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου του Συλλόγου (210 3302069) και στον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε για τον μήνα Ιούνιο κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 17.00 έως τις 19.00. Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες μπορείτε να αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή οπότε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

Μπορείτε επίσης να  καλείτε στα κινητά:

Προέδρου 6932 636843 (πρινSMS)

Αντιπροέδρου 6944 725876

Γενικού Γραμματέα 6937 362372

 

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μέσω αποστολής μηνύματος στα παρακάτω mail:

episylledy1@gmail.com ( νέο e mail Συλλόγου)

atsaknakis@yahoo.gr (Αντιπρόεδρος)

epy832@gmail.com (Γεν.Γραμματέας),

 

Το γραφείο για τον μήνα Ιούνιο θα είναι ανοικτό για το κοινό και τους συναδέλφους κάθε Τετάρτη απόγευμα, ώρες: 17.00 – 19.00

  1. Λόγω της εφαρμογής, από 25 Μαΐου 2018, του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), θα θέλαμε να μας επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να συνεχίσετε να ενημερώνεστε με προσκλήσεις σε ημερίδες, συνέδρια, εκδηλώσεις, προγράμματα κατάρτισης του Συλλόγου στο mail: episylledy1@gmail.com.
    Χωρίς την επιβεβαίωσή σας, μετά την εφαρμογή του κανονισμού,είμαστε υποχρεωμένοι να διαγράψουμε τα στοιχεία σας, από τη βάση δεδομένων των αποδεκτών μας.
    Η συναίνεση σας  παρακαλείσθε όπως συνοδεύεται από πλήρη στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, Διεύθυνση μονίμου κατοικίας, Κινητά τηλέφωνα, Επωνυμία και Διεύθυνση εργασίας), επί τη ευκαιρία προκειμένου να ενημερωθεί το τηρούμενο στον Σύλλογο  Aρχείο  Μελών.
  2. Τα πρόσφατα μέλη μας μπορούν να παραλάβουν τις ταυτότητες μέλους, που είναι έτοιμες από τον Σύλλογο Τετάρτη απόγευμα και τα υπόλοιπα μέλη που επιθυμούν να την αποκτήσουν δωρεάν, παρακαλούνται όπως προσκομίσουν 2 φωτογραφίες με το όνομα τους, καθώς και την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους και τα τηλέφωνα τους.
    Μόνη προϋπόθεση αποτελεί η εγγραφή τους στον Σύλλογο.
  3. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι προετοιμάζουμε συνάντηση γνωριμίας των μελών μας, σε επιχείρηση Εστίασης, με πιθανότερη ημερομηνία την 30/09/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα προσέλευσης 19.00, για την οποία και θα ενημερωθείτε σχετικά.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, στην δύσκολη πλην εφικτή ανέλιξη του κλάδου μας.

Ο Πρόεδρος Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Ο Γενικός  Γραμματέας Η Ταμίας
Ουρειλϊδης Ηλίας
από Ιδιωτικό Τομέα
Τσακνάκης Αθανάσιος
από Δημόσιο Τομέα
Φουστέρης Ιωακείμ
από Δημόσιο Τομέα
Τόγκα Αικατερίνη
από Δημόσιο Τομέα

Τα Μέλη του Δ.Σ
Μπουλταδάκη Ευθαλία από Δημόσιο Τομέα
Μάρκου Κατερίνα από Ιδιωτικό Τομέα
Βόγας Δημήτριος από Ιδιωτικό Τομέα