Αγαπητοί συνάδελφοι, Επόπτες Δημόσιας Υγείας, σε όλη την επικράτεια,

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς διορισμένους και αδιόριστους, εργαζόμενους και μη, αλλά και στους φοιτητές μας που φοιτούν στον σύγχρονο Τομέα των Επιστημών Υγείας.

Σας Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς έναν προς έναν, για την εμπιστοσύνη που δείχνετε καθημερινά, προς το νέο Δ.Σ του Συλλόγου μας (ΣΕΔΥ).

Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι διαδικασίες που τηρήθηκαν, κατά την διεξαγωγή των εκλογών ήταν άψογες και θα συνεχίσουν να είναι, πλαισιώνοντας με αξιοπιστία όλα τα μέλη του  Συλλόγου μας,

Μοναδικός μας στόχος είναι να αναβαθμίσουμε όλους τους συναδέλφους, εξασφαλίζοντας  τους πρόσβαση στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα εκπαίδευσης και εργασίας, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τον Επιστημονικό μας Σύλλογο και προσδίδοντας του το κύρος που του αρμόζει.

Το τηλέφωνο του Συλλόγου παραμένει το 210 3302069 και θα μπορείτε να επικοινωνείτε κάθε Τετάρτη απόγευμα από 30 Μαΐου και μετά από τις 16.00 έως 19.00 και για επείγουσες περιπτώσεις στα κινητά κ. Αντιπροέδρου 6944 725876 και κ. Γενικού Γραμματέα 6937 362372 και ώρες 11.00 – 13.00 καθημερινά και τις υπόλοιπες μέρες και ώρες στα mail των συναδέλφων atsaknakis@yahoo.gr και epy832@gmail.com, στοιχεία  τα οποία θα αναρτηθούν σύντομα και στην ιστοσελίδα μας, για να μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για θέματα που αφορούν τον Σύλλογο, αλλά και να καταθέσετε σχόλια, προτάσεις και παρατηρήσεις.

Το γραφείο μπορείτε να το επισκέπτεσθε μέχρι νεωτέρας, κάθε Τετάρτη, από 30 Μαΐου και μετά και  ώρες:  16.00 – 19.00

Λόγω της εφαρμογής, από 25 Μαΐου 2018, του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), θα θέλαμε να μας επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να συνεχίσετε να ενημερώνεστε με προσκλήσεις σε ημερίδες, συνέδρια, εκδηλώσεις, προγράμματα κατάρτισης του Συλλόγου στο mail του edye@in.gr

Χωρίς την επιβεβαίωσή σας, μετά την εφαρμογή του κανονισμού, είμαστε υποχρεωμένοι να διαγράψουμε τα στοιχεία σας από τη βάση των αποδεκτών μας.

Ο Πρόεδρος Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Ο Γενικός  Γραμματέας Η Ταμίας
Ουρειλϊδης Ηλίας
από Ιδιωτικό Τομέα
Τσακνάκης Αθανάσιος
από Δημόσιο Τομέα
Φουστέρης Ιωακείμ
από Δημόσιο Τομέα
Τόγκα Αικατερίνη
από Δημόσιο Τομέα

Τα Μέλη του Δ.Σ
Μπουλταδάκη Ευθαλία από Δημόσιο Τομέα
Μάρκου Κατερίνα από Ιδιωτικό Τομέα
Βόγας Δημήτριος από Ιδιωτικό Τομέα