ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στις 30-05-2019 , ο Σύλλογός μας ξεκίνησε την υλοποίηση της ειλιμμένης απόφασής του από κοινού με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την εξυγίανση των χώρων του Γηροκομείου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του Γηροκομείου , κύριος Ζώης Κολιός επ΄ ευκαιρίας της παρουσίας των δύο Συλλόγων και λόγω του ότι ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κύριος Γιώργος Πατούλης τυγχάνει να είναι και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, παρέθεσε και μία εκδήλωση προς τιμήν του.

Ο Σύλλογός μας ήδη έχει ξεκινήσει την καταγραφή και αποτύπωση των υγειονομικών θεμάτων του ευαγούς  αυτού ιδρύματος . Η συμμετοχή των συναδέλφων και μελών μας ήταν και είναι μεγάλη.

Οι ενέργειες του Συλλόγου μας για την ολοκλήρωση αυτής της δράσης θα είναι και χρονοβόρα και με σημαντικό κόστος ( αγορά φαρμάκων, απολυμαντικών , μυοκτόνων , εντομοκτόνων κλπ) το οποίο θα καλυφθεί από τον κύριο Πατούλης προσωπικά.

Επειδή είναι ευκαιρία για τους συναδέλφους να έρθουν σε άμεση επαφή να δουν και να εκπαιδευτούν πάνω σε ένα  ένα από τα πολλά σημαντικά γνωστικά αντικείμενα του κλάδους μας , παρακαλούνται όποιοι και όσοι συνάδελφοι θέλουν να συμμετάσχουν να απευθυνθούν στο Σύλλογο.

Τέλος, καλούμε όποιο πρόσωπο ή φορέα θα ήθελε να συμβάλλει με τέτοιου είδους δράσεις στην περιοχή του ανά την Ελλάδα να απευθυνθεί στο Σύλλογό μας και θα έχει την άμεση ανταπόκριση και στήριξή μας.

 

Ο Πρόεδρος                     Ο Αντιπρόεδρος                 Ο Γενικός Γραμματέας                 Η Ταμίας

Ουρεϊλίδης Ηλίας         Τσακνάκης Αθανάσιος          Φουστέρης Ιωακείμ               Τόγκα Αικατερίνη