ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

                                 Αθήνα , 13/06/2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Μετά την πρώτη επαφή του Συλλόγου μας με το Γηροκομείο Αθηνών προς εξυγίανση του χώρου το ευαγές αυτό  ίδρυμα, μέσω του  Προέδρου του κ. Ζώη Κολιού , καλεί όλους εμάς προς επίσκεψη και επιτόπιο έλεγχο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, προκειμένου να προχωρήσουμε τις διαδικασίες.

Ο Σύλλογος μας , πιστός στην υπόσχεση για άμεση εξυγίανση τόσο ως προς το ίδρυμα όσο και ως προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Πρόεδρο αυτού και νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη , μετά από έλεγχο των εγγράφων που έχουν ήδη αποσταλεί , ως μια πρώτη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί, συνεχίζει δυναμικά την φυσική του παρουσία, προκειμένου να αντιμετωπιστούν  τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει στον χώρο και να λυθούν άμεσα, αποτελεσματικά και μόνιμα.

Για άλλη μια φορά υπενθυμίζουμε στους νέους συναδέλφους που δεν είχαν την ευκαιρία να δουν και να εκπαιδευτούν στην επίλυση τέτοιων θεμάτων να συμμετάσχουν, ώστε μαζί με όλους εμάς να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σημαντικότητα του επαγγέλματός μας σε τόσο ευαίσθητα θέματα της Δημόσιας Υγείας, που έχει να κάνει με την κλειστοπληθυσμιακή υγιεινή ( εμείς οι παλαιότεροι ας μνημονεύουμε και τον παλιό μας καθηγητή και Διευθυντή σχολής Κωνσταντίνο Ρουκά,  ο οποίος δεν βρίσκεται πια κοντά μας ).

 

Ο Πρόεδρος                       Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας       Η Ταμίας

Ουρεϊλίδης Ηλίας            Τσακνάκης Αθανάσιος                Φουστέρης Ιωακείμ       Τόγκα Αικατερίνη