Αθήνα , 10/12/2020

Α.Π. 48/10-12-2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι/σσες,

Το θέμα που μας ταλάνισε τις τελευταίες ημέρες , ( διαδικτυακό σεμινάριο ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα τις απολυμάνσεις ) , θεωρούμε ότι έχει λάβει πια τέλος .

Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ , και τους υπεύθυνους των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων , αφού τους ενημερώσαμε για τους λόγους τους οποίους διαφωνήσαμε στο εν λόγω πρόγραμμα, το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ αναδιαμόρφωσε το πρόγραμμα του εν λόγω διαδικτυακού σεμιναρίου.

Συγκεκριμένα , αφαίρεσε τις δύο επίμαχες θεματολογίες  , οι οποίες άπτονται των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων , και διόρθωσε το διαφημιστικό του φυλλάδιο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συζητήσεις που είχαμε τηλεφωνικές αλλά και ηλεκτρονικές , (ανταλλαγή e-mails) , χαρακτηρίστηκαν από φιλική και άκρως επαγγελματική διάθεση , πράγμα που  απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η ΓΣΕΒΕΕ και το ΚΕΚ της , διαθέτουν σοβαρότητα και ποιότητα.

Δεσμευτήκαμε ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχει μία επικοινωνία , ώστε να μη δημιουργηθούν ξανά παρόμοιες καταστάσεις.

Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ δεν δίνει πιστοποιήσεις , παρά μόνο βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίου , ως ορίζει ο νόμος.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την αναδιαμόρφωση του εν λόγω σεμιναρίου.

https://www.seame.gr/seminaria-apolimansis

Οι συνάδελφοι  μέλη του Σ.Ε.Δ.Υ. που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή συζήτηση για θέματα που τους αφορούν,  παρακαλούνται όπως αποστείλουν το αίτημα αποδοχής στο site του Συλλόγου στην καρτέλα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ».

 

ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Ε.Δ.Υ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΟΥΡΕΪΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ                                                         ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ