Αθήνα , 08-02-2021

Α.Π: 50/08-02-2021

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από πολύμηνη μελέτη , είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε , άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική έκδοση της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Υγιεινή & Ασφάλεια της Εργασίας» , του τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης « ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ».

Η μελέτη εκπονήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηλία Ουρεϊλίδη και τον ειδικό ιατρό εργασίας και καθηγητή του τμήματος Ιατρικής Δ.Π.Θ. , Θεόδωρο Κωνσταντινίδη και αναλύει το χρονικό του SARS-CoV2 , την εξέλιξή του , λάθη και παραλήψεις που σημειώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα , αλλά και ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ :     hygErg12-1 reprintSEDY

Εναλλακτικά , μπορείτε να ακολουθήσετε την ομάδα hygeia@ergasia στο facebook στο παρακάτω link , προκειμένου να διαβάσετε ολόκληρο το τεύχος , αλλά και να παρακολουθείτε της εξελίξεις στο τομέα Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας :

https://www.facebook.com/groups/635893533781348

 

Τέλος , ενημερώνουμε τα μέλη μας , ότι το παρόν άρθρο αποτελεί το πρώτο μέρος της μελέτης μας και σε λίγο καιρό θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος , όπου με τον ίδιο τρόπο θα αναλύονται και άλλοι κλειστοπληθυσμιακοί χώροι και όχι μόνο.

 

Για τον ΣΕΔΥ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ              Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΤΑΜΙΑΣ

    ΟΥΡΕΪΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ       ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ       ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ            ΤΟΓΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ